Phidra ook dit jaar weer partner bij de Obstacle Run

Phidra Accountants & Adviseurs verleent graag medewerking aan maatschappelijke projecten in de omgeving Alkmaar. Om die reden zijn wij dan ook aangesloten als partner bij de Obstacle Run Heerhugowaard. De Obstacle Run is een dag vol sportiviteit en uitdaging, maar is natuurlijk ook een uitgelezen mogelijkheid voor het creëren van een intense teamspirit. Wij hebben vorig jaar met een team deelgenomen en hebben onze collega’s op een geheel andere manier leren kennen. Phidra is enorm trots op hen met het volmaken van de 8 kilometer Run! Ook dit jaar neemt er weer een team deel aan de Obstacle Run Heerhugowaard.

De reacties vanuit de medewerkers waren enthousiast.
Het leek me een leuke uitdaging om dit samen met collega’s te doen. Zo leer je elkaar net weer even op een andere manier kennen!
De obstakels zaten professioneel in elkaar, waren uitdagend en soms wel schokkend…
De combinatie van hardlopen en de verschillende obstacles die je onderweg krijgt te doen, was ontzettend leuk om te ervaren.
Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat, vond ik het superleuk om mee te kunnen doen. Er hing een goede sfeer en alles was goed voor elkaar.

Over Phidra
Phidra Accountants & Adviseurs is een full-service organisatie die zich richt op dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, (salaris)- administratie en HRM. Wij zijn betrokken en denken graag met u mee en vooruit. Phidra bestaat sinds 1 april 2005 en per 1 januari 2019 zijn wij binnen Alkmaar verhuisd naar een gloednieuw onderkomen, gevestigd aan de James Wattstraat in de Viaanse Molen. Ons pand bevat 4 verdiepingen, waarbij wij ons brede scala aan dienstverlening hebben gecentraliseerd! Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Haarlem.
Inmiddels hebben we ruim veertig professionals in huis. Korte lijnen en duidelijke afspraken staan hoog bij ons in het vaandel. Net als betrouwbaarheid, kwaliteit en kunde. Op zoek naar een vaste prijs voor professionele dienstverlening en allround advies bij je onderneming? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij Phidra zit je altijd goed!

www.phidra.nl