Nieuw: Family Obstacle Run. 3 en 5 km fun en uitdaging!

De derde editie van de Obstacle Run Heerhugowaard is uitgebreid met de Family Obstacle Run. Aan het Park en Strand van Luna zullen we zaterdag 1 juni voor ouders en kinderen twee fantastische parcoursen aanleggen van 3 en 5 kilometer vol uitdagende obstacles. Duik samen de moddersloten in, draag balken door het water, sjouw met autobanden, steek slootjes over, kruip door glibberige modderpaden en beklim steile wanden. De Family Obstacle Run vindt plaats in een prachtig natuurgebied en het is dus niet voor niets dat modder en water dé ingrediënten zijn om er een geweldige run van te maken met een hoog fun gehalte. Na afloop zijn jullie een geweldige ervaring rijker.

Het parcours van 3 km is toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar en altijd onder begeleiding van een volwassene.  Er komen 15 tot 20 uitdagende obstacles die voor veel plezier zullen zorgen.

Het parcours van 5 km is toegankelijk voor de jeugd van 11 t/m 17 jaar en ouders. De jeugd van 13 t/m 17 jaar mag deelnemen zonder begeleiding van een volwassene. Deze route telt 25 uitdagende obstacles.

De inschrijving opent binnenkort.