Early bird actie eindigt 11 maart

Het natuurgebied Park en Strand van Luna in Heerhugowaard wordt op zaterdag 2 juni omgetoverd tot een spectaculair terrein met meer dan 40 uitdagende obstakels voor de Obstacle Run Heerhugowaard. “Tijdens onze Early Bird actie geven we deelnemers € 10,- korting op de standaardprijs van een deelnameticket aan de 8 of 15 kilometer. Onze succesvolle actie eindigt a.s. zondag 11 maart, na deze periode zullen we de ticketprijzen nog een keer verhogen”, aldus oprichters en eigenaren Marco Kuiper en Freek de Boer. Early Bird tickets zijn tot en met zondag 11 maart a.s. verkrijgbaar. Enthousiaste teams maken via de Facebookpagina kans om met het gehele team gratis deel te nemen.

Early Bird actie
Voor wie met extra voordeel wil deelnemen aan de Obstacle Run Heerhugowaard moet snel zijn. Tot en met zondag 11 maart a.s. is het nog mogelijk om een Early Bird ticket te kopen (vanaf € 27,50 excl. fee) via www.obstaclerunheerhugowaard. Deelnemers kunnen zich individueel of met een team inschrijven en profiteren van € 10,- korting op de standaardprijs van een deelnameticket voor de 8 of 15 kilometer. Tevens kan er een uniek eventshirt en medaille gekocht worden. Na deze periode zullen de ticketprijzen nog een keer worden verhoogd naar de standaardprijs van een deelnameticket.

Teaminschrijving
Teams vanaf 6 personen ontvangen nog meer voordeel op hun ticketprijs. Via de Facebookpagina www.facebook.com/obstaclerunheerhugowaard maken enthousiaste teams kans om met hun gehele team gratis deel te nemen.

Bedrijven
Ook bedrijven kunnen geheel verzorgd met een team deelnemen en/of extra zichtbaarheid voor en tijdens het event krijgen. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunnen zij contact opnemen met Leonie Gooijer (Teamleider Marketing & Communicatie) van de Obstacle Run Heerhugowaard via info@obstaclerunheerhugowaard.nl.