Over ons

Graag stellen we het team achter de Obstacle Run Heerhugowaard voor: (vlnr)

Janneke Lutgerink (illustrator)
Freek de Boer (oprichter Obstacle Run Heerhugowaard/parcours/obstakels)
Sandra Kaandorp (vormgeefster/webdesign)
Marco Kuiper (oprichter Obstacle Run Heerhugowaard/bedrijven)
Leonie Gooijer (marketing)
Nicola Fanning (facilitair)
Bryan Verzeilberg (social media)
(foto: Luuz van der Stouwe)

 

 

Freek de Boer en Marco Kuiper: ‘Onze gezamenlijke passie is sport en organiseren, wat geresulteerd heeft in de Basic-Fit Obstacle Run 2017. Na dit grote succes organiseren wij op 2 juni 2018 een tweede run genaamd Obstacle Run Heerhugowaard.’

Freek de Boer is ondernemer met een eigen sportschool, een eigen opleidingsbedrijf in de sport en actief als personal trainer.

 

 

 

 

Marco Kuiper is evenementen organisator en founder van o.a. Indian Summer Festival.

 

 

 

 

Marco en Freek: ‘Wij bieden een Obstacle Run op een uniek terrein dat alle elementen water, zand, modder, vuur, steen en hout met elkaar verbindt. Het parcours op het Park & Strand van Luna bestaat uit uitdagingen, natuurlijke barrières en unieke obstakels. We bieden twee verschillende unieke afstanden. Bij de 15 kilometer loop je dus niet twee keer het rondje van de 8 kilometer. Wat het des te leuker maakt voor de deelnemers om de grotere afstand te lopen.’

 

Missie
Het is onze missie om kwalitatieve, veilige en innovatieve Obstacle Runs te organiseren tegen een scherpe prijs. Onze intentie is om binnen 4 jaar van regionaal, nationaal naar internationaal door te groeien.

De Obstacle Run Heerhugowaard is gelegen in de kop van Noord-Holland, Park & Strand van Luna, in de gemeente Heerhugowaard, nabij Alkmaar.

Locatie
Strand van Luna 3,  1704 ZZ Heerhugowaard

Organisatie
Maverickevents

Vragen
info@obstaclerunheerhugowaard.nl

Slogan
– Dare your friends! –