Informatie

Na het grote succes van de Basic-Fit Obstacle Run van vorig jaar is het zaterdag 2 juni 2018 tijd voor de tweede editie, genaamd de Obstacle Run Heerhugowaard. Er staan 2 unieke en uitdagende parcours van 8 en 15 km in de kop van Noord-Holland, Park & Strand van Luna te Heerhugowaard voor jou klaar.

Minimum leeftijd voor deelname aan de run is 16 jaar.

T-SHIRTS NOG SLECHTS T/M MAANDAG 21 MEI TE BESTELLEN

Parkeren
Bij Park/Strand van Luna Heerhugowaard is er voldoende gratis parkeerruimte. Adres voor navigatie: Strand van Luna 1, 1704 ZZ Heerhugowaard. Volg vervolgens de gele borden ‘Parkeren Obstacle Run’ en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op. Mocht je de mogelijkheid hebben, kom dan lekker op de fiets. Er is genoeg ruimte om je fiets te stallen.

Aanwezig
Zorg dat je 45 tot 60 minuten van te voren aanwezig bent.

Ontvangst
Naast het restaurant SKeef op het dagrecreatie veld is het evenemententerrein met START en FINISH en horeca. Hier kom je bij de entree om je toegangskaartje te scannen. Zorg dat je je kaartje dus bij de hand hebt. Je ontvangt een polsbandje voor je deelname en indien je een T-shirt en/of medaille hebt besteld ontvang je deze ook hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omkleden
Bij het evenemententerrien kun je je omkleden in de grote tenten.
Laat je tas niet achter in deze ruimte, maar maak gebruik van de garderobe tenten om je persoonlijke spullen op te bergen. We zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of spullen die zijn verdwenen.

Startvakken + Tijden per afstand
Per afstand 8 of 15 kilometer heeft elk startvak een eigen naam maar zijn qua parcours en obstakels gelijk, de naam van het startvak vind je terug op je ticket en wordt op de dag van de run zelf omgeroepen zodat je weet dat je op korte termijn gaat starten.

Hieronder een overzicht van de afstanden met de desbetreffende tijden en namen per startvak:

Elk startvak start met een opzwepende warming up, motiverende woorden, tips en het startschot door Spieren voor Spieren ambassadeur & topsportster Nadine Broersen!

8 KM
10.00 Attack UITVERKOCHT
10.40 Dance (Loop mee met het startvak waarin ook Ambassadeur van Spieren voor Spieren Ron Vlaar mee loopt)
11.20 Balance UITVERKOCHT
12.40 Burn (laatste plekken beschikbaar)
13.00 Combat UITVERKOCHT
13.20 Core (laatste plekken beschikbaar)

15 KM

09.40 Attack (laatste plekken beschikbaar)
10.20 Balance UITVERKOCHT
11.00 Combat UITVERKOCHT
11.40 Core (laatste plekken beschikbaar)

Start
Iedere deelnemer heeft zich ingeschreven voor een bepaalde afstand met een naam van een startvak en een daarbij behorende starttijd. Vijftien minuten voor aanvang van je starttijd wordt jouw startvak omgeroepen en verzamel je je bij het START/FINISH obstakel voor een knallende warming-up.

Vragen over je ticket
Voor vragen over je ticket verwijzen wij je naar Paylogic, via e-mail customerservice@paylogic.eu of per telefoon via (0)900 7295 6442.

De Run
Tijdens de run is het deelnemers toegestaan elkaar over de hindernissen te helpen. Mocht een hindernis niet lukken of zie je het niet zitten, dan mag je er omheen lopen. Het parcours is gemarkeerd met lint en pijlen. Op sommige plaatsen is het helemaal afgezet. Er staan langs de route vrijwilligers en verkeersregelaars. Je bent verplicht hun aanwijzingen op te volgen. Je blijft echter verantwoordelijk voor je eigen (verkeers-) gedrag. Het parcours gaat op sommige plekken over fiets- en wandelpaden en je dient daarbij rekening te houden met mensen die daar dus aanwezig zijn of het parcours kruisen.

Warm weer
Zorg ervoor dat je genoeg drinken en eten tot je neemt. Eet bij voorkeur 1,5 tot 2 uur voor de run je laatste maaltijd. We hebben op het parcours 3 waterplekken waar je wat kunt drinken en eten. Neem jezelf in acht, het wordt namelijk heel mooi weer (insmeren met een hoge beschermingsfactor). Als het niet gaat geef dat aan bij onze EHBO posten of bij onze vrijwilligers.

Toilet- en douchgelegenheid
Bij het evenemententerrein zijn genoeg toiletten aanwezig. Er zijn geen douches aanwezig, maar je mag altijd een verfrissende duik nemen in het water (strand van Luna) na afloop van de run.

EHBO
Tijden de run is er EHBO aanwezig. Indien een deelnemer medische verzorging wenst dan dient dit gemeld te worden bij de dichtbij zijnde bemande hindernis of verzorgingspost.

Waterpunten
Er zijn naast de drie EHBO punten ook drie waterpunten aanwezig.

Horeca
Bij het strand van Luna is er gelegenheid om te genieten van een drankje en hapje. Op het evenemententerrein is het mogelijk om munten te kopen. Neem voldoende contant en wisselgeld mee mochten de pin apparaten het niet doen.

Eindtijd van de run
Om 17.00 uur sluiten we de run af.

 


Ticketverkoop; er zijn nog tickets beschikbaar!
Tickets zijn inclusief:

  • Toegangsbewijs 8 en 15 km parcours.
  • Gratis parkeren rond het evenemententerrein.
  • Unieke obstakels waarin beleving, veiligheid en kwaliteit centraal staan.
  • Garderobe & Kleedruimtes.
  • Fruit & Drinks langs de route.
  • EHBO posten verdeeld over het parcours.

Voor de meest gestelde vragen en alle vragen omtrent ticketing kun je terecht op de pagina FAQ.

Laten we er met elkaar een spectaculaire tweede editie van maken. De kaartverkoop is in volle gang. Wees er snel bij, want vol=vol. Je kunt je individueel of als team inschrijven, daag jezelf en/of je vrienden, kennissen, collega’s, sportmaten, je (buur)man/vrouw of je familieleden uit en doe mee aan dit schitterend mooie sportieve evenement.

– Dare your Friends –