Informatie

Na het grote succes van de Obstacle Run Heerhugowaard van afgelopen 2 jaar is het zaterdag 1 juni 2019 tijd voor de derde editie. Er staan maar liefst 5 unieke en uitdagende parcours van 3, 5, 7, 13 en 20 km in de kop van Noord-Holland, Park & Strand van Luna te Heerhugowaard voor jou klaar.

Leeftijd voor deelname aan de 3 km. Family Run is minimaal 5 jaar en verplicht samen met een volwassene, voor de 5 km. Family Run is de leeftijd 11 t/m 17 jaar en vanaf 13 jaar mag je ook zelfstandig deelnemen zonder volwassene.

Deelname aan de 7, 13 of 20 km. Obstacle Run is vanaf 16 jaar.

Parkeren
Van de provincie hebben wij geen toestemming gekregen om signing te mogen plaatsen zaterdag. De start bij het Strand van Luna kent 2 ingangen. Het is belangrijk dat je de ingang neemt bij de Mediamarkt Heerhugowaard. Stel je navigatie daarom in op Abe Bonnemaweg, Heerhugowaard. Daar aangekomen volg je de gele borden. (Dus NIET de route/ingang richting Intratuin en Skeef aanhouden). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Mocht je de mogelijkheid hebben, kom dan lekker op de fiets. Er is genoeg ruimte om je fiets te stallen.

Aanwezig
Zorg dat je 45 tot 60 minuten van te voren aanwezig bent.

Ontvangst
Naast het restaurant SKeef op het dagrecreatie veld is het evenemententerrein met START en FINISH en horeca. Hier kom je bij de grote tent die dient als entree om je toegangskaartje te scannen en als garderobe. Zorg dat je je kaartje dus bij de hand hebt. Je ontvangt een polsbandje voor je deelname en indien je een T-shirt en/of medaille hebt besteld ontvang je deze ook hier.

Omkleden
Bij het evenemententerrien kun je je omkleden in de grote tent.
Laat je tas niet achter in deze ruimte, maar maak gebruik van de garderobe tenten om je persoonlijke spullen op te bergen. Je bent zelf verantwoordelijk voor diefstal of spullen die zijn verdwenen.

Startvakken + Tijden per afstand

Hieronder een overzicht van de afstanden met de desbetreffende tijden.

Elk startvak start met een opzwepende warming up, motiverende woorden en tips.

3 KM
12.20 uur
13.00 uur
13.40 uur

5 KM
12.00 uur
12.40 uur
13.20 uur

7 KM
10.40 uur
11.00 uur
11.20 uur
11.40 uur

13 KM
09.40 uur
10.00 uur
10.20 uur

20 KM
09.20 uur

Start
Iedere deelnemer heeft zich ingeschreven voor een bepaalde afstand en een daarbij behorende starttijd. Vijftien minuten voor aanvang van je starttijd wordt jouw startvak omgeroepen en verzamel je je bij het START/FINISH obstakel voor een knallende warming-up.

Vragen over je ticket
Voor vragen over je ticket verwijzen wij je naar Paylogic, via e-mail customerservice@paylogic.eu of per telefoon via (0)900 7295 6442.

De Run
Tijdens de run is het deelnemers toegestaan elkaar over de hindernissen te helpen. Mocht een hindernis niet lukken of zie je het niet zitten, dan mag je er omheen lopen. Het parcours is gemarkeerd met lint en pijlen. Op sommige plaatsen is het helemaal afgezet. Er staan langs de route vrijwilligers en verkeersregelaars. Je bent verplicht hun aanwijzingen op te volgen. Je blijft echter verantwoordelijk voor je eigen (verkeers-) gedrag. Het parcours gaat op sommige plekken over fiets- en wandelpaden en je dient daarbij rekening te houden met mensen die daar dus aanwezig zijn of het parcours kruisen.

Warm weer
Zorg ervoor dat je genoeg drinken en eten tot je neemt. Eet bij voorkeur 1,5 tot 2 uur voor de run je laatste maaltijd. We hebben op het parcours meerdere waterplekken waar je wat kunt drinken. Neem jezelf in acht, het wordt namelijk heel mooi weer (insmeren met een hoge beschermingsfactor). Als het niet gaat geef dat aan bij onze EHBO posten of bij onze vrijwilligers.

Toilet- en douchgelegenheid
Bij het evenemententerrein zijn genoeg toiletten aanwezig. Er zijn geen douches aanwezig, maar je mag altijd een verfrissende duik nemen in het water (strand van Luna) na afloop van de run.

EHBO
Tijdens de run is er EHBO aanwezig. Indien een deelnemer medische verzorging wenst dan dient dit gemeld te worden bij de dichtbij zijnde bemande hindernis of verzorgingspost.

Waterpunten
Er zijn naast de vaste EHBO punten ook waterpunten aanwezig.

Horeca
Bij het strand van Luna is er gelegenheid om te genieten van een drankje en hapje. Op het evenemententerrein is het mogelijk om munten te kopen. Neem voldoende contant en wisselgeld mee mochten de pin apparaten het niet doen.

Eindtijd van de run
Om 17.00 uur sluiten we de run af.

 


Ticketverkoop;
Tickets zijn inclusief:

  • Toegangsbewijs 3,5,7,13 of 20 km parcours.
  • Gratis parkeren rond het evenemententerrein.
  • Unieke obstakels waarin beleving, veiligheid en kwaliteit centraal staan.
  • Garderobe & Kleedruimtes.
  • Fruit & Drinks langs de route.
  • EHBO posten verdeeld over het parcours.
  • Finish Foto (Facebook)
  • Aftermovie (website + social media)

Voor de meest gestelde vragen en alle vragen omtrent ticketing kun je terecht op de pagina FAQ.

 

 

 

Laten we er met elkaar een spectaculaire derde editie van maken. De kaartverkoop is gestart! Wees er snel bij, want vol=vol. Je kunt je individueel of als team inschrijven, daag jezelf en/of je vrienden, kennissen, collega’s, sportmaten, je (buur)man/vrouw of je familieleden uit en doe mee aan dit schitterend mooie sportieve evenement.

– Dare your Friends –


Privacy reglement / AVG
Download hier ons privacy reglement